Det finns flera sätt på vilka IPTV strömmar kan ses baserat på IPTV hårdvara och mjukvara. Det första du behöver tänka på är operativsystemet på din enhet. Leta sedan efter det bästa programmet på operativsystemet. Till exempel: Om du har en Android-baserad enhet på kan du använda Perfect Player App på Android eller ladda ner den senaste versionen av Kodi på Android.

IPTV-inställningsboxar (STB)

Kanske den bästa metoden för att titta på IPTV-kanaler och få en helt ny värld av underhållning till ditt hem är dessa nya Android setup lådor. Dessa installationsrutor blir mycket användbara, särskilt när din TV inte stöder ett kompatibelt operativsystem för IPTV eller inte stöder en app för strömmande IPTV-kanaler. Hur man ställer in IPTV på MAG.

Det finns andra typer av STB finns på marknaden såsom MAG box och Enigma2 mottagare, samt AppleTV. Vi listade dessa installationslådor i ordning av popularitet bland IPTV-användare.
Persondatorer (PC)

Ett av de enklaste och snabbaste sätten för strömmande IPTV-kanaler är att använda en dator som en bärbar dator eller dator (stationära datorer) som har ett Windows OS eller Macintosh och Linux.