I natt när jag skulle ha sex med min sexdocka så hände det värsta som kunde hända, mina handklovar gick sönder.

Mitt i själva akten när jag körde bakifrån på henne, och hon satt fast med handklovarna i sängen så hörde jag bara hur det knäcktes.

Jag trodde inte mina öron, hyra kan ett par handbojor av denna kvalité gjorda av metall bara gå sönder?

Jag tog fram nyckeln till handklovarna och låste upp dem, sedan tig jag och på sexdockan på golvet medans jag kollade över handbojorna.

Mycket sant, så hade mina handklovar brutits mitt i tu i själva kedjan mellan bojorna. Jag tog upp de båda bojorna och försökte att sätta ihop dem igen, men det var förgäves.

Limma ihop mina handklovar igen

Efter att fumlat lite med handklovarna som inte ville funka längre, så kom jag på att jag kunde använd lim på dem kanske.

Jag gick bort till min skrivbordslåda och tog fram ett superlim jag nyligen köpt, tog lite lim på båda ändarna av kedjan och höll där en stund.

När jag sedan släppte taget om handklovarna så märkte jag att det verkade fungera, men icke sa nicke. Så fort jag satt på handbojorna runt handlederna och gjort ett litet ryck i dem, så gick de sönder igen.

Tejpa ihop handklovarna var räddningen

När limmet inte fungera på handklovarna så fanns det bara en utväg kvar, att tejpa ihop dem med silver tejp.

Ordspråket lyder ju att det inte silver tejp kan laga, kan inget laga. Och det kan jag också hålla med om nu.

Jag tog fyra ordentliga varv runt handklovarna, och de var nu lagade. Jag testade även att rycka lite i den när jag satt dem runt sexdockans handleder, och de höll denna gången.